Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

new york

Tragedija na zabavi: Djevojka pala s krova i poginula, roditelji sumnjičavi

11175927

Odmah je prevezena u najbližu bolnicu, ali nije joj bilo spasa

Mlada finansijska radnica strovalila se u smrt sa sedmog sprata u 3 sata ujutro tokom rođendanske zabave na vrhu zgrade u četvrti East Village u New Yorku nakon što je pokušala prijeći na susjednu zgradu.

Cameron Perrelli (24) zabavljala se na krovu nedavno obnovljene zgrade kada je izgubila ravnotežu i pala. Odmah je prevezena u najbližu bolnicu, ali nije joj bilo spasa.

Njezina porodica kaže da su čuli nekoliko verzija priče o njezinoj smrti.

– Čuli smo par priča. Da se poskliznula dok je skakala s jedne zgrade na drugu, kao i da je hodala po klimi i poskliznula se – kazao je njezin stric Michael Perrelli za New York Daily News.

Njezin otac Louis Perrelli kazao je kako su ga uznemiravali česti kasni partiji u njihovom susjedstvu.

– Ne sliči joj to, nije nikad bila tip koji riskira. Uvijek je bila odgovoran vozač, dobra osoba, mirotvorac. Bila je anđeo – shrvan je kazao njezin otac.

Policija je izvijestila kako su se u toj četvrti svake sedmice održavale kasne zabave s velikim brojem ljudi čime su kršili epidemiološke mjere.

Članica gradskog vijeća Carlina Rivera kazala je kako je čula da je zabava u East Villageu u subotu bila opasno prenapučena i kako su sudionici inače znali skakati s krova na krov.

– Ova tragedija nam je pokazala koliko su opasne postale te zabave, nesigurne su i nitko ih ne nadgleda – rekla je za ABC7 New York Rivera koja vezano uz slučaj pokušava uvesti nove zakone.

Perrelli, inače iz Connecticuta, završila je poslovni menadžment na Univerzitetu na Floridi te se 2019. preselila u New York i zaposlila u kompaniji Third Bridge Group.

Njezina porodica kaže kako je redovno išla u teretanu, imala velik broj prijatelja i išla na hokejaške utakmice sa svojim ocem.

– Bila je divna, dušom i tijelom. Teško je tražiti logiku u gubitku djeteta… Zauvijek ćemo je čuvati u našim srcima i mislima – napisao je njezin stric na društvenim mrežama.

Inače, nekoliko trosobnih i četverosobnih stanova s pristupom krovu u toj zgradi iznajmljuju se po vrtoglavoj cijeni od 12.000 dolara mjesečno.