Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri sestre unovčile svoje selfije na društvenim mrežama

tri sestre1

Tri sestre iz Velike Britanije tvrde da su dobile više od 107.000 eura vrijednih poklona, poput laptopa, mobitela i dizajnerskih cipela i to samo zato jer stavljaju selfije na svojim profilima po društvenim mrežama, piše dailyedge.ie.

Lucy (28), Sophie (26) i Stacie Brooks (25) iz St. Albansa sve su poklone dobile od potpunih stranaca samo zato jer su – lijepe. Prva je led probila najstarija Lucy prije pet godina nakon što je od nepoznatog obožavatelja dobila bočicu parfema zbog objavljenog selfija.

Iako većina obožavatelja ne pokušava prići sestrama, ipak ima iznimaka

Dvije godine kasnije “porodični biznis” proširile su Sophie i Stacie koje su krenule utabanim putem koji je otkrila Lucy. One su tako postale dio “rinsing” manije na društvenim medijima u kojoj muškarci daju ženama novac ili darove, ne očekujući ništa za uzvrat.

Darežljivi muškarci uživaju samo zbog činjenice da troše novac na žene koje ne poznaju. Lucy Brooks je u razgovoru za Sunday Mirror rekla da te muškarce nikada ne bi lično upoznale, a kamoli imale seksualni odnos s njima.

“Ovo nije podmuklo. Mi ne prodajemo svoja tijela, nego činimo ovim muškarcima uslugu. Oni obožavaju naše fotografije i komplimentiraju nam na izgledu. Mi uljepšavamo njihov dan na sasvim nevin način” – rekla je Lucy.

“Oni vrlo vjerovatno kod kuće nemaju glamurozne djevojke koje bi mogli darivati pa ih uzbuđuje da poklone kupuju nama” – dodala je Lucy.

Iako većina obožavatelja ne pokušava prići sestrama, ipak ima iznimaka. Protiv jednog koji ih je uhodio morale su zatražiti zabranu prilaska na sudu. No, svoj način života ne bi mijenjale nizašto.