Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tuširala sam se i onda vidjela crni mobitel uperen u mene…

FiqZ0l1E_thumbnail_1

Muškarac u dobi od oko 30 godina, ćelave glave, djelomično maskiran sunčanim naočalama upao je u srijedu oko 19.45 sati u žensku prostoriju s tuševima u 4. paviljonu Studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu. Bio je odjeven u crnu Adidasovu trenirku s narančastim prugama na rukavima i sa strane hlača te je nosio plave tenisice. Nakon što ga je žrtva otkrila, počeo je bježati s četvrtog sprata, prenosi 24sata hr.

– Iz sobe je izletjela prijateljica i krenula za njim, ali on je već stigao do 1. sprata. Vidjela je šta je nosio na sebi dok je bježao. Gledajući snimke očito je da nije iz doma jer je stariji od većine studenata i nikad ga ranije nisam vidjela, rekla je šokirana studentica, koja je ogrnuta ručnikom izletjela iz prostorije s tuševima.

Druga stanarka paviljona ispričala je da je prije događaja u čajnoj kuhinji vidjela dvojicu muškaraca kako piju pivo.

– Čula sam vrisak i ugledala tipa kako juri niz stepenice. Drugi muškarac vratio se u kuhinju, uzeo dva ruksaka i krenuo za njim, pa vjerujem da su bili skupa, rekla je stanarka.

Studentice su ljute što pregrade na tuševima, koje se mogu zaključati, nisu od stropa do poda, zbog čega je manijak i mogao provući mobitel te snimati.