Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

priča iz britanije

U karantinu živi sa suprugom i djevojkom: “Seks nam je fantastičan” (FOTO)

trojka

“Seks nam je fantastičan. Više je toga za dodirnuti, za gledati. Jon je seks mašina koja uvijek mora zadovoljiti dvije žene”, kaže Melanie koja nije nimalo ljubomorna

U Velikoj Britaniji još uvijek traje karantin, ali nije svim Britancima teško izdržati izolaciju. Jon Kaufman i njegova supruga Melanie, oboje u četrdesetima, karantenu provode sa svojom curom, Judy May. Njih troje su u vezi od 2018. godine, kada je Judy napustila muškarca s kojim je bila u vezi i priznala im da prema njima ima duboke osjećaje.

“Seks nam je fantastičan. Više je toga za dodirnuti, za gledati. Jon je seks mašina koja uvijek mora zadovoljiti dvije žene”, kaže Melanie koja nije nimalo ljubomorna.

“Jako smo otvoreni prema svojim tijelima i eksperimentiranju. Uvijek se trudimo da smo svo troje uključeni u seks, ali kada jedno nije – nema ljubomore dok god je sve unutar naše veze”, dodaje Melanie.

“Neke trojke imaju otvorenu vezu, ali to kod nas nije slučaj. Vjerni smo”, kaže.

Melanie je kazala da njezini roditelji podržavaju neobičnu vezu, što nije slučaj s roditeljima njezinog muža, ali ni Judy koja im je oboma cura.