Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

U McDonald'sovom hamburgeru našla nokat

30/06/2015

Majka iz Velike Britanije ostala je zgrožena nakon što je u hamburgeru u lokalnom McDonald'su njena 6-godišnja kći Ellyn pronašla – ljudski nokat!

Lyn Richie (38) odvela je nedavno porodicu u restoran brze hrane, no zajednički obrok im je potpuno uništio nokat u hamburgeru.

Lyn je odmah prijavila osoblju šta je u hamburgeru. Zaposlenica koja je primila pritužbu potvrdila je da se radi o ljudskom noktu te porodici ponudila povrat novca za cjelokupnu narudžbu.

burger nokat

“Moja kćerka ne voli hljeb pa je podigla pecivo i imala je šta vidjeti. Prvo sam mislila da je komadić luka ili umjetni nokat, no još više sam se zaprepastila kad smo otkrili da je prirodni. Mislim da Ellyn nije odmah shvatila što se događa, samo je gunđala što su joj odnijeli hamburger”, kaže Lyn koja je otišla korak dalje i poslala službenu pritužbu vodstvu McDonald'sa.

Lyn Ellyn Richie

Lyn i Ellyn Richie

Pokrenuli su internu istragu.

“Više im ne mogu vjerovati, a to je žalosno jer djeca vole ići u McDonald's. Definitivno u taj restoran više nikada nećemo ući”, rekla je Lyn za Daily Mail.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.