Taj ludi svijet

slučaj u hrvatskoj

U namjeri da istjera žohare zapalio dva automobila

18/08/2021

Za sada nije poznato što se dogodilo s osobom koja je zapalila automobile

Vatrogasci iz Ludbrega objavili su na svojoj Facebook stranici nevjerovatnu priču o tome kako je čovjek s tog područja zapalio aute da bi iz njih istjerao žohare, javlja Index.

“Dana 17.08.2021 u 19: 40 dobivamo dojavu od VOC-a o potrebi provjere mogućeg zapaljenja više vozila u mjestu Ludbreški Vinogradi, Prigorska 18, koju je dojavila osoba spremna to učiniti zbog uklanjanja termita. Na mjesto intervencije izlazimo s vozilom LUDBREG 104 te 3 vatrogasca, u pripravnost stavljamo vozače i grupu vatrogasaca”, piše Damir Nemec iz DVD-a Ludbreg.

“Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da je spomenuta osoba zapalila dva osobna automobila radi uklanjanja žohara iz spomenutih vozila i mogućeg njihovog razmnožavanja.

Zbog mogućnosti širenja na okolnu šumu obavještavamo VOC-Varaždin, te putem UVI sustava uzbunjujemo operativnu jedinicu”, dodaje Nemec.

“Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima te još osam vatrogasaca. Pristupamo gašenju sa 3 C mlaza. S nama na mjestu intervencije bili su još djelatnici PP-a Ludbreg. Vrijeme završetka intervencije 20:45”, piše dobrovoljni vatrogasac.

Za sada nije poznato što se dogodilo s osobom koja je zapalila automobile.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.