Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Naredio mu "gospodar"

Ubrizgao silikon u testise i preminuo, majka tvrdi da mu je “kult” isprao mozak

tank

Australac Jack Chapman (28) umro je u SAD-u, tačnije u Seattleu nakon što si je u testise ubrizgao silikone. Prema obdukciji to je bio jedan od četiri razloga njegove smrti. Druga tri su bila povezana s plućima.

Chapman je bio gay, a već se ranije fotografisao s uvećanim genitalijama koje je uvećavao ubrizgavanjem slane otopine.

Što se tiče silikona oni pak izazivaju abnormalno oticanje i mogu dovesti do nakupljanja tekućine i krvarenja u plućima. Nekoliko ljudi je umrlo nakon što su silikone ubrizgavali u svoje stražnjice. Ubrizgavanje silikona u muške genitalije nije tako uobičajeno, ali ne znači da je manje opasno. Chapman je bio u homoerotskoj vezi u San Franciscu.

Njegov “gospodar” bio je popularni društveni bloger imena Dylan Hafertepen. Jackova majka Linda Chapman kaže da je našla ugovor kojim je bila definirana veza Jacka i Dylana.

Dylan je opisan kao gospodar, a Jack je bio jedan od njegovih sluga. U ugorovu je navedeno da su tijela i umovi slugu bili u vlasništvu gospodara. Jack je prema ugovoru morao uzeti prezime gospodara, nositi lanac oko vrata i prekinuti kontakt sa svima koji su bili van tog kruga.

Linda tvrdi da je Dylan kriv za smrt njezinog sina. Kaže da je veza bila toksična i da je u njoj bilo zlostavljanja.

– To je bilo kao kult, a Jack se u tom kultu izgubio – kaže majka. Linda kaže da je Jack tri sedmice prije smrti u oporuci sve ostavio Dylanu. Jack je kremiran dva dana nakon smrti.

Dylan tvrdi kako nije istina da je natjerao Jacka da si ubrizga silikone, a Linda je odlučila da će cijeli slučaj prijaviti policiji, piše The Sun.