Taj ludi svijet

Ostavio je pismo

Učenik iskasapio sjekirom cijelu porodicu, pa se ubio

20/08/2019

Nakon što je pobio cijelu porodicu, tinejdžer je sebi oduzeo život skokom sa telefonskog predajnika

Ruski učenik Timur Kimaletdinov (16) napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku, djeda i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio prije nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.
Timur je sjekirom izvršio krvavi pir, a razlog je navodno to što je njegova majka većinu vremena provodila sa blizancima, koji su bili mali.

Nakon što je pobio cijelu porodicu, tinejdžer je sebi oduzeo život skokom sa telefonskog predajnika.

U pismu koje je ostavio na trpezarijskom stolu rekao je da “voli svoju porodicu, posebno baku Lidiju (69) i deku Viktora (66) i da je šteta što će ih ubiti”. U tekstu je naveo da je ubistvo počinio, jer nije želio da par bude “tužan” zbog njegove i smrti svojih bliskih rođaka.

Student je dvoje “najvoljenijih” ubio u krevetu, a potom je svom prijatelju Evgeniju ostavio glasovnu poruku rekavši da ih je bilo “lako” ubiti.

Komšije su pronašle pet osakaćenih tijela sa “dubokim ubodnim ranama sjekire” nakon što je postalo sumnjivo to što baka i deka ne idu u svoju baštu kao i obično u nedjelju ujutru u ruskom selu Patrikevo.

Dječak je redovno pobeđivao na akademskim takmičenjima za sjajne studente u svom regionu. Timura su komšije opisale kao “ponos svoje porodice”zbog svih njegovih uspjeha.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.