prizori iz tajlanda

Učiteljica tražila mačku pa našla ogromnu zmiju: “Pojeo je moju ljubimicu”

zmija tajland (4)

Učiteljici to baš i nije bila velika utjeha budući da je sigurna kako je pitonov posljednji obrok bila baš njena mačka: “Mislim da je pojeo moju ljubimicu. I moju prošlu mačku prije pet godina pojela je zmija”

Prilično neugodan prizor dočekao je učiteljicu iz Tajlanda Silarat Jansorn (31) koja je u okolici svog doma u provinciji Nakhon Nayok tražila svoju mačku.

Kako mačku nije našla nigdje u kući ili u dvorištu, uputila se prema obližnjoj napuštenoj kući. Kada je ušla u kupaonicu te kuće ugledala je golemog pitona koji se sklupčao u uglu. Uplašena učiteljica pobjegla je glavom bez obzira i nazvala službu za spašavanje životinja.

Nedugo potom njihovi su stručnjaci došli i ustanovili da je piton pozamašnih proporcija (kasnije izmjerene dužine od skoro 5,8 metara) imao veliku izbočinu na trbuhu, što znači da je očito nedavno nešto pojeo.

Velikoj se zmiji baš i nije svidjelo što je uznemiravaju pa su je uspjeli ”ukrotiti” tek nakon 15 minuta borbe, nakon čega su je strpali u vreću te odveli duboko u šumu gdje su je pustili u prirodu.

Učiteljici to baš i nije bila velika utjeha budući da je sigurna kako je pitonov posljednji obrok bila baš njena mačka: “Mislim da je pojeo moju ljubimicu. I moju prošlu mačku prije pet godina pojela je zmija”.