Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Učiteljica završila u bolnici: 17 centimetara duga “igračka” nestala u njoj

emma-phillips

Mlada pripravnica u školi iz britanskog Wallaseyja, Emma Phillips, upozorila je nastrane parove da budu oprezni u spavaćoj sobi nakon što joj se dogodila nezgoda prilikom seksualnog odnosa zbog koje je završila u bolnici.

Naime, Phillips se u subotu ujutro ‘pohvatala’ sa svojim partnerom Leejem Millerom, a u jednom trenutku je 17 centimetara velika igračka koju su u žaru strasti koristili “nestala” u njoj.

Nekoliko minuta kasnije, kazala je 24-godišnjakinja, kada bi se nagnula naprijed osjetila je kako sprava vibrira u njoj negdje iza boka.

Usplahirena Emma i 29-godišnji Lee pokušavali su izvući igračku, no nije im pošlo za rukom.

– Nakon sat vremena pokušavanja, znali smo da ćemo morati ići u bolnicu. Bili smo u potpunom šoku – ispričala je i savjetovala drugima da ih u sličnim situacijama nelagoda ne spriječi da odu u bolnicu.

Nakon incidenta Phillips je na Facebooku objavila fotografiju iz bolnice s uzdignutim palcem i ispričala prijateljima o svojoj avanturi s vibratorom.

– Oboje smo pili noć prije te nismo mogli voziti. Bio je to najsramotniji poziv hitnoj u 7 ujutro. Morala sam im detaljno ispričati šta se dogodilo. Za pet minuta došla je hitna i odvezla nas u bolnicu.

– Bilo je potpuno nestvarno. Nije me u tom trenutku boljelo, bila sam u prevelikom šoku – opisala je.

emma-phillips1

Poslali su je na rendgen kako bi utvrdili gdje je tačno igračka koja je još vibrirala, nakon čega su vidjeli da je previsoko i da će biti bolno za nju ako je pokušaju izvaditi dok je budna. Stoga su je uspavali.

U podne je Emma podvrgnuta kratkom postupku – liječnik je ugurao kameru niz njeno grlo, a drugi je pritisnuo njen trbuh, te su vibrator ručno izvukli.

Emminu objavu na Facebooku uočio je i jedan sex-shop, te su im ponudili besplatnu igračku.

Kako danas izgleda beogradska glumica čijoj se ljepoti divila Jugoslavija