Uhvatio konobaricu za stražnjicu, pa brzo zažalio (VIDEO)

konobarica33233

Pogledala sam ga i rekla: Ne možeš me dirati, idiote! Uopće nisam razmišljala, samo sam reagirala. Ne znam zapravo kako sam tako reagirala. Nikad prije nisam napravila ništa slično – izjavila je za magazin People Emelia Holden, 21-godišnja konobarica koja je “složila” na pod muškaraca koji ju je uhvatio za stražnjicu.

Emalia je postala viralni hit nakon objave snimke nadzorne kamere na kojoj se vidi kako ju je muškarac zgrabio u prolazu. Na prvu, žena nije uopće mogla zamisliti da bi je neko nepoznat dotaknuo na taj način i njena prva pomisao bila je da je to njen prijatelj.

No čim je shvatila da je muškarac potpuni stranac, instinktivno ga je zgrabila za majicu, povukla i bacila na pod.

– Baš me briga ko si. Ne možeš se tako ponašati – izjavila je za Inside Edition.

Nakon incidenta pozvana je policija, koja je pomoću snimke identificirala napadača. Ryan Cherwinski, 31-godišnjak iz Georgije uhapšen je i optužen za seksualno zlostavljanje.

On se pokušao odbraniti tvrdnjom da je ‘konobaricu samo htio pomaknuti da može proći’ i izjavio da ‘ju je jedva i dotaknuo’. No nadzorna kamera otkrila je pravu priču. Cherwinski je završio u pritvoru i tamo proveo dvije noći.

Da stvar bude gora, u pizzeriji u kojoj je hvatao konobaricu nalazio se sa suprugom s kojom je u vezi 11 godina i s kojom ima tek rođene blizance, piše Independent.