Taj ludi svijet

"Bestidno ponašanje"

Ukrajinke u Crnoj Gori kažnjene jer su se gole prskale vodom na cesti

09/07/2021

Mediji u Podgorici podsjećaju i da je prije nekoliko dana javnost osudila eksplicitne scene u starom gradu u Kotoru gdje su pozirale gole na zidinama toga grada koji je pod zaštitom UNESCO-a

Tri ukrajinske državljanke crnogorski je prekršajni sud kaznio s po 450 eura jer su se ponašale “bestidno”, polijevajući se gole iz crijeva vatrogasnog vozila nasred ceste i slikajući se, kršeći Zakon o javnom redu i miru.

Ukrajinke D.O. (19), V.R. (21) i R.K. (21), osuđene su zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, navedeno je u presudi sutkinje Ivane Vukasović.

“Osmog jula oko 15 sati u mjestu Škaljari, na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalne ceste Kotor-Trojica, ponašale su se bestidno, skinule su se gole i pozirale na asfaltnoj cesti, uz snimanje i fotografiranje”, kaže se u presudi.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama gole djevojke polijevaju se vodom iz šmrka vatrogasnog vozila kotorske Vatrogasne jedinice, dok ih fotografiraju dvojica muškaraca.

Šef kotorskih vatrogasaca Maksim Mandić potvrdio je za podgorički dnevnik Pobjeda da njegova služba nema veze sa spornim događajem jer je vatrogasno vozilo bilo iznajmljeno organizatorima međunarodne brdske auto trke Kotor – Trojica, koja će se održati tijekom vikenda, kako bi oprali cestu.

“Naši vatrogasci nisu sudjelovali u pranju (ceste), već organizatori. Tako da naša služba, osim ustupanja vozila za pranje, s ovim događajem nema nikakve veze”, kazao je Mandić.

Mediji u Podgorici podsjećaju i da je prije nekoliko dana javnost osudila eksplicitne scene u starom gradu u Kotoru gdje su pozirale gole na zidinama toga grada koji je pod zaštitom UNESCO-a.

Tada je navodno snimljen i kratki pornografski sadržaj, koji se, tvrde crnogorski mediji, pojavio i na pojedinim stranicama za odrasle, prenosi Hina.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.