Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Uvećala grudi tri puta kako bi ispunila fantazije svog dečka (VIDEO)

20/05/2015

Victoria Highlander sa Floride uvećala je svoje grudi čak tri puta jer je željela da ispuni želju svom dečku.

Victoria je do sada imala tri operacije kojima je uvećala grudi za čak tri broja, a tvrdi kako nikada ne bi išla na ove operacije da njen dečko nije snosio troškove zahvata.

Ivan Le Casque je toliko ponosan što je uspio da nagovori svoju partnerku da uveća grudi zbog njega da je čak napisao knjigu “Convince Her To Get Bigger Breasts Manual”.

[pull_quote_left]Victoria s druge strane smatra kako veće grudi čine seks nezaboravnim i pomažu ženama da postanu popularne i napreduju u karijeri[/pull_quote_left]

Ivan je čak potrošio jedanaest hiljada dolara za operacije uvećanja grudi njegove djevojke. Nakon ovoga oboje tvrde kako je njihova veza na mnogo višem nivou.

“Prvi put kada mi je to predložio nisam željela da pristanem. Mislila sam da treba da me voli onakvu kakva jesam. Ipak, sada sam mnogo zrelija, rodila sam troje djece koje sam dojila i želim ponovo da se osjećam seksi”, kaže Victoria.

Kako bi inspirisao ostale muškarce, Ivan je napisao knjigu na ovu temu.

“Ukoliko je vaš partner spreman da ostvari vaše fantazije, to može da podigne vezu na mnogo veći nivo”, objašnjava on.

“Žene takođe imaju pravo da traže ispunjene fantazija. Mnogim parovima pati saksualni život, dok mi imamo nešto novo u čemu uživamo”, kaže Ivan.

Prije Victorije Ivan je ubjeđivao bivše djevojke i žene s kojima je bio u braku da uvećaju grudi kako bi mu ispunile fantaziju.

Do sada on je potrošio dvadeset hiljada dolara na operacije svih svojih partnerki.

“Od muškarca se očekuje da plati večeru, kao i operaciju grudi”, kaže on.

Victoria s druge strane smatra kako veće grudi čine seks nezaboravnim i pomažu ženama da postanu popularne i napreduju u karijeri.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.