Neobična nezgoda

Vatrogasci izvlačili studenticu iz sušilice za veš

zaglavljena-u-masini1-tile (1)

Oko 23 sata na lice mjesta morala su biti pozvani vatrogasci u pomoć nakon što je Cole utvrdila da se ne može izvaditi iz sušilic

Vatrogasci u Engleskoj pozvani su u bizarnu spasilačku misiju prije nekoliko dana kada se studentica zaglavila u sušilici veša u zajedničkim prostorijama studentskog doma u gradu Hull, regiji Yorkshire.

Rosie Cole (21) tokom veselog druženja s kolegama pila je vino i tekilu. Očito pod utjecajem čašice više Cole se odvažila ući u mašinu za sušenje veša, misleći kako nema šanse da išta pođe po zlu.

Međutim, oko 23 sata na lice mjesta morala su biti pozvani vatrogasci u pomoć nakon što je Cole utvrdila da se ne može izvaditi iz sušilice. Spasilačka misija trajala je ukupno 20 minuta i u njoj su učestvovala tri vatrogasca, prenosi Independent.

-Tek kad sam izmigoljila kukove i prekrižila noge iza sebe, nisam mogla izaći – rekla je.

Dežurni operater u vatrogasnoj službi koji se javio na poziv prvo je mislio da je zaglavljeno malo dijete. To je postidjelo veselu studensku družinu, ali morali su reći da je u pitanju odrasla 21-godišnjakinja.

Rekla je da su vatrogasci bili “ljupki i samo su se smijali”, a njena kolegica, studentica psihologije snimila je najzanimljivije trenutke.