Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Vidjele da žena vara svog muža, pa su mu odlučile pomoći (VIDEO)

25/07/2015

Dvije sestre koje su došle na utakmicu Atlanta Bravesa tvrde da su pomogle jednom muškarcu da otkrije istinu o svojoj ženi. Delana i Brynn Hinson došle su na utakmicu Braversa protiv Los Angeles Dodgersa u srijedu, kad su vidjele da žena ispred njih, koja je došla na stadion sa suprugom, šalje seksualne poruke nekome kog je na svom mobitelu nazvala “Nancy”.

Počele su fotografisati njene poruke i sve objavljivati na Twitteru. Tvrde da je žena poruke zapravo slala muškarcu koji se zove Mark Allen, a na kraju su njenom suprugu dale poruku u kojoj je pisalo što njegova žena radi.

“Vaša žena vas vara. Pogledajte poruke koje je poslala nekome kog je nazvala Nancy. To je zapravo muškarac koji se zove Mark Allen. Imam fotografije poruka na svom mobitelu”, napisala je Delana u poruci. Dodala je da joj se može javiti ako njegova supruga izbriše sve poruke i ona će mu pokazati fotografije. “Mislila sam da trebate znati”, zaključila je.

Brynn je o svemu obavijestila svoje pratitelje na Twitteru. “Ono kad je ispred vas bračni par, a ona nije vjerna pa smo je morale razotkriti”, napisala je.

Otkrila je da je par ispred njih u braku 29 godina te da su muškarcu na odlasku gurnule poruku u ruku. Nakon pola sata Delana je dobila njegovu poruku u kojoj ju je prevareni muškarac tražio fotografije poruka koje je slala njegova žena.

Neki su ih optužili da su izmislile priču i montirale poruke na mobitelu navodne prevarantice, pa su objavile video snimak na kojoj žena piše poruke ljubavniku.

Ovo nije prvi takav slučaj, prošle je godine jedan muškarac upozorio drugog nakon što je vidio da njegova trudna djevojka šalje romantične poruke nekom drugom. Fotografiju poruke koju mu je dao je objavio na Facebooku i izazvao debatu smiju li se stranci tako miješati u živote ljudi koje ne poznaju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.