Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Viralni hit: Naručila haljinu online, a evo šta je dobila (VIDEO)

karel

Nije tajna da se mnogi razočaraju kada naruče preko interneta nešto što na fotografijama izgleda prekrasno i kvalitetno, a u stvarnosti stoji, u najboljem slučaju, urnebesno.

Majka troje djece šokirala se kada joj je stigla dostava zgodnog ružičastog kombinezona – koji je otkrivao daleko više nego što se nadala.

Karen Godfrey (46) nije mogla doći sebi od smijeha nakon što je jedva navukla na sebe svoj novi komad odjeće s Boohooa. U nedostatku ogledala u blizini, snimila je kratak video kako bi se bolje vidjela, a on je odmah postao viralan.

Duhovita Britanka je objasnila kako je naručila “slatko odijelce” u svojoj veličini za 50 KM, ali odmah joj je bilo sumnjivo čim je vidjela da izgleda nekako premaleno. U urnebesnoj snimci, pregledanoj gotovo 1,3 miliona puta, Godfrey kaže kako joj se ne vidi samo “devin papak” (sleng izraz za velike stidne usne vidljive kroz usku odjeću), već “cijela je*ena deva”.

Žena je kombinezon mislila obući na utrke krajem mjeseca, nadajući se da će joj u njemu biti lakše dojiti svoju sedmomjesečnu kćer. Namjerno je naručila veći broj.

“Znala sam da to neće biti dobro čim sam imala problema s navlačenjem preko guze. Nisam mogla vjerovati koliko je to usko kada sam se ugledala. Osjećala sam se kao Humpty Dumpty, a zapravo sam normalne kilaže, jedino što mi je trbuh opušten nakon porođaja”, objasnila je majka.

Za svoj uradak je dobila same pohvale i pozitivne komentare, a ljudi su podijelili i vlastita loša iskustva s internetskom kupovinom.

“Još uvijek trebam novu haljinu jer nisam imala vremena otići fizički u trgovinu i izabrati outfit. Video sam isprva snimila samo kako bih se vidjela jer mi je beba bila u sjedalici i nisam mogla otići do velikog ogledala da vidim kako mi stoji. Sad mi je drago što sam se snimila jer svaki put umrem od smijeha kad se vidim”, ispričala je simpatična Britanka.