Taj ludi svijet

Uzurpirao pomorsko dobro

Vlasnik vile u Hrvatskoj tjerao ženu sa plaže, pa dobio loše recenzije

25/06/2021

Iako se na nekim manje poznatim platformama za oglašavanje i dalje može vidjeti da objekt ima najviše ocjene i vrlo dobre recenzije, na Google recenzijama vila sad ima prosječnu ocjenu od 1.3 od maksimalnih 5

Hrvatsku je jučer obišla vijest o Splićanki koju su tjerali s plaže u Drveniku Velom. Incident se dogodio u srijedu, a u njemu su sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te, s druge strane, kupačice koje su se na plaži pokušale kupati.

Jedna od tih kupačica, splitska književnica i novinarka Tonka Alujević, sve je snimila. Iz snimka smo mogli vidjeti kako je muškarac putem videopoziva preko mobitela koji je držala jedna od Čehinja uz prijetnje tjerao kupačice s plaže.

“Ajde, stavite me u medije. Ajde, stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je**t ću ti majku! Stavi me u medije! Hajde, stavi me u medije! J**o ti Bog mater! Stavi me u medije, j**o ti pas majku u pi**u!” vikao je muškarac, a video možete pogledati ovdje.

Nakon što se priča proširila po medijima građani su počeli ostavljati negativne recenzije za vilu Centovi dvori, čiji vlasnik je juče priznao da je on zvao policiju zbog kupačica.

Iako se na nekim manje poznatim platformama za oglašavanje i dalje može vidjeti da objekt ima najviše ocjene i vrlo dobre recenzije, na Google recenzijama vila sad ima prosječnu ocjenu od 1.3 od maksimalnih 5, prenosi index.hr.

U više recenzija se vlasnika optužuje za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.