Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

krađa u tesliću

“Vračara” tražila da novac stavi u foliju radi obreda, “nestalo” mu 10.000 KM

vracara

Žena je uhapšena u utorak, 16. juna, a tešku krađu počinila je u četvrtak, 11. juna

Žena čiji su inicijali P. Đ. iz Srbije lišena je slobode na graničnom prelazu Popovi kod Bijeljine na osnovu raspisa teslićke policije, jer je u tom gradu navodnim vračanjem prevarila oštećeno lice od kojeg je otuđila 10.000 KM, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Žena je uhapšena u utorak, 16. juna, a tešku krađu počinila je u četvrtak, 11. juna.

Iz policije navode da za P. Đ. postoji osnov sumnje da je došla u kuću u vlasništvu lica čiji su inicijali R .J. iz Teslića, te od istog tražila da iznese sve što ima od novca i dragocijenosti da nad istim izvrši obred vračanja kako bi pomogla.

– Tokom obreda navedeno lice je tražene predmete zapakovalo u foliju koju je stavilo u plastičnu vrećicu, a nakon što je završilo obred vračanja i napustilo kuću, oštećeno lice je primijetilo da u vrećici nema novca u iznosu od preko 10.000 KM – navodi se u saopštenju.

Službenici Policijske stanice Teslić došli su do saznanja da je navedeno lice izvršilo ista krivična djela i na području Policijskih uprava u Baljaluci i Trebinju, o čemu su isti i obaviješteni radi preduzimanja daljih mjera i radnji u cilju dokumentovanja predmeta.

Uhapšena žena je juče uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.