Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Taj ludi svijet

Zagonetka koja je osvojila svijet: Da li neko vidi mačku?

05/08/2016

Zagonetka u kojoj na fotografiji morate pronaći mačku još je jedna od onih mozgalica koje je brzom munje postala viralna. Hit fotografiju na Redditu je objavio korisnik nadimka waterhauler, a na prvi pogled čini se da se na slici nalaze samo hrpe naslaganih nacijepanih drva.

No negdje na fotografiji skrivena je i mačka, ali stvarno je nije lako zapaziti! Pogledajte dobro fotografiju i pokušajte je naći – ako u tome niste uspjeli, ne morate se gristi jer većini to nije uspjelo. Fora je u tome da je mačka iste boje kao i okruženje u kojem se nalazi, odnosno boje cjepanica zbog čega se savršeno kamuflirala.

macka

Ako macu niste uspjeli pronaći, evo rješenja: mačka leži na vrhu srednje hrpe drva (sredina fotografije) i spava. Iste je žute boje kao i nacijepana drva, a ova mudrica zaista je pronašla savršeno mjesto za spavanac u kojem je niko neće ometati – jer je niko neće ni vidjeti!

Komentari