Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uznemirujući snimak

Zaštitari brutalno premlatili dvojicu gostiju kluba u Makarskoj (VIDEO)

maka

Divljačko premlaćivanje vidi se na snimci koja se proširila Makarskom. Snimka počinje u trenutku kada jedan čovjek već leži na podu dok ga više muškaraca u crnim majicama mlati nogama

Redari kluba Makarana u Makarskoj brutalno su u noći sa subote na nedjelju premlatili dvojicu muškaraca nedaleko od ulaza u klub koji se nalazi na gradskoj plaži u Makarskoj, objavili su hrvatski mediji.

Kako javlja Index, radi se o redarima zaštitarske firme Bilić-Erić.

Divljačko premlaćivanje vidi se na snimci koja se proširila Makarskom. Snimka počinje u trenutku kada jedan čovjek već leži na podu dok ga više muškaraca u crnim majicama mlati nogama.

Oni zatim počinju udarati i drugog muškarca koji je, kako se čini, pokušao spriječiti cipelarenje svog prijatelja.

Iz splitsko-dalmatinske policije potvrdili su da su upoznati s događajem.

“U odnosu na Vaš upit možemo izvijestiti kako smo jučer zaprimili dojavu da je liječnička pomoć u HMP pružena muškarcu koji je oko 2.30 sati napadnut u noćnom klubu u Makarskoj te provodimo mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja”; stoji u odgovoru splitsko-dalmatinske policije.

Naknadno su nas iz policije obavijestili kako je u Policijsku stanicu Makarska privedeno više osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem te da se nad njima vrši kriminalistička obrada.