Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zgodna Chrissy iz ravnoteže izbacila Trumpa: Psovke i uvrede na sve strane

chrissyteigneInsta

Nakon što je Chrissy Teigen, američki model te supruga glumca i muzičara Johna Legenda ismijala Donalda Trumpa na Twitteru, američki kandidat za predsjednika i njegove pristaše, žestoko su odgovorili.

Teigen je reagirala na Trumpov Tweet u kojem je naglasio kako će se susresti s afroameričkim pastorima, ali da to neće biti javni događaj. Chrissy je na komentirala: “Onda nemoj tweetati o tome, pič**”.

chrissy-teigen45

Konzervativni bogataš nije joj ostao dužan: “Ti odvratna, prosta ženo! Nisi ni upola kao Malania Trump, no po elokvenciji ni izgledu!”, poručio joj je Trump spomenuvši da nije nimalo elegantna kao njegova supruga.

No, Chrissy mu nije ostala dužna: “Uvreda od tebe mi je kao rođendanski poklon! Da raščistimo jednu svar, Trumperi! Melania i ja i nismo toliko različite. Obje smo se slikale polugole i bogato se udale! Ali nemojmo nju uvlačiti u ovo, jadnica je već dosta pretrpjela u svom braku”.

donald-trump345

Da Trump u ovoj svađi nije sam, pokazali su njegovi obožavatelji koji su na Twitteru manekenku opisali kao “lice koje imaš potrebu udariti kad ga vidiš”.

Inače, Teigen je nedavno objavila da je trudna, a svoju sreću je njen slavni suprug podijelio s korisnicima Twittera.

Za Chrissy je 2015. bila uspješna godina, bila je suvoditeljina na dva popularna showa, Lip Sync Battle na Spikeu i FABlifea, a s druge strane, Trump sve svoje napore ulaže u predsjedničku kampanju gdje nerijetko ima kontroverzne homofobne, rasističke i ksenofobne ispade.