Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trostruki ubica

Život Zavladava u zatvoru: Djevojke mu pišu pisma, on izgubio vezu s realnošću

zavadlav-1-630×373

Jedna djevojka mu je u zatvor poslala pismo podrške i nekoliko svojih fotografija, među kojima i jednu u navijačkoj majici Hajduka

Filip Zavadlav, optuženi za trostruko ubistvo u Splitu u januaru 2020., nalazi se u zatvoru u Gospiću gdje čeka pripremno ročište.

Kako piše Jutarnji list, još uvijek nema stvarni dodir s realnošću. Mašta o tome da će se skoro vratiti na brod. Otac Ante ga posjećuje na 10 minuta, a Filip se raspituje gdje su mu poznanici iz Splita.

Jedna djevojka mu je u zatvor poslala pismo podrške i nekoliko svojih fotografija, među kojima i jednu u navijačkoj majici Hajduka. Neke od članica Facebook skupina “Pravda za Filipa” i “Otpor sustavu” posjetile su ga i u gospićkom zatvoru uz dozvolu suda.

On je slao pisma i razglednice svojim prijateljima. U zatvoru čita novine o svom slučaju i redovno vježba, pa je već dobio 10-ak kilograma mišića, piše Jutarnji.

Podsjetimo, Zavadlava optužnica Županijskog državnog odvjetništva tereti da je 11. januara s 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana, Juricu Torlaka i Marina Ožića Paića. Prvu dvojicu je ubio dok su se nalazili na motoru u Šperunu, a trećeg, također na motoru, smaknuo je koju minutu kasnije u Varošu.