Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Ubica lava Cecila proživljava noćnu moru (VIDEO)

06/08/2015

Walter Palmer, lovac i zubar iz Minnesote koji je usmrtio lava Cecila, trenutno je jedna od najomraženijih osoba na svijetu, ali ne svodi se sve na negativne komentare na društvenim mrežama.

Mnogi su se već pojavili pred vratima njegove ordinacije, prijetili mu smrću, a odluči li se odmoriti u svojoj kući u Floridi i tamo će ga dočekati neugodan prizor.

Naime, neko mu je i tamo ostavio “poruku dobrodošlice” i na vratima garaže napisao “Ubiica lavova”.

Policija je u potrazi za počiniteljima, a strani mediji pišu i da je nepoznati vandal/vandali pobacao krvave “svinjske papke” po prilazu iako još uvijek nije poznato o čemu se tačno radi.

Adresa njegovog floridskog doma postala je poznata prošle sedmice. Neki su je već posjetili i objavili fotografije na Twitteru.

Nije poznato gdje se trenutno skriva Palmer, ali iza njega su dvije uistinu naporne sedmice.

Lokalni lovac koji mu je pomogao u lovu uhapšen je zbog krivolova, a Zimbabve traži od SAD-a da izruči Palmera.

“U Zimbabveu vlada opće nezadovoljstvo. Gotovo 500 hiljada građana traži njegovo izručenje i trebamo vašu podršku. Želimo mu suditi u Zimbabveu jer prekršio je naše zakone”, rekla je tamošnja ministrica za okoliš Oppah Muchinguri.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.