Magazin

Učiteljica optužena za silovanje učenika (15) tvrdi da je on nju zaveo

19/05/2015

“Nisam silovatelj. Učenik je mene zaveo. Sve se to dogodilo jer sam bila nesretna u braku”, ustvrdila je učiteljica Jennifer Caswell (29) kojoj prijeti zatvorska kazna zbog silovanja maloljetnog učenika (15).

Caswell je radila u kao učiteljica engleskog jezika u malom gradiću Hollisu u američkoj saveznoj državi Oklahomi. Bila je udata. Uhapšena je u junu prošle godine u motelu gdje je bila s učenikom. Platila je kauciju od 100.000 dolara i sada na slobodi čeka suđenje.

https://www.youtube.com/watch?v=vDVyNd09_qY

“Ja sam bila zavedena. Nije bilo obrnuto. Nabacivao mi se i grlio me. Jednom mi je prišao jako blizu. Htjela sam otići, a onda me poljubio. Ostali smo u učionici dva sata. Seksali smo se oko 15 minuta. Sve je to bila njegova inicijativa”, kazala je Caswell u jendoj TV emisiji.

Na pitanje je li rekla učeniku da prestane, kazala je:

“Rekla sam mu ne i da ne možemo dalje nastaviti, no sve je bilo uzalud. Mogla sam otići, ali nisam. Nakon što je sve završilo nisam mogla vjerovati da sam to učinila”, kaže Caswell.

Nakon toga dala je otkaz, a samo šest mjeseci prije nego što su počeli vezu dobila je dozvolu da radi kao učiteljica.

Jennifer Caswell3

Nekoliko puta su se seksali u aprilu i maju prošle godine. Učiteljica je već tada bila sumnjiva, no nije bilo dokaza protiv nje. Učenik ju je štitio i rekao da je ona samo jedna “ljubazna učiteljica”.

Početkom ljeta učenik je otišao u Mississippi posjetiti majku. Učiteljica je krenula za njim. Sastali su se u motelu u kojem je i uhapšena, prenosi Daily Mail. Učiteljica je kazala da su joj se čak “dječak i njegov otac izvinili što je izgubila posao”. Prilikom istrage priznala je da su se osim u učionici, seksali još i u njenom automobilu, te u njenom stanu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.