Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Udala se Arduana Pribinja

06/06/2015

Arduana Pribinja, koja sa pjevačem Al’Dinom ima dva sina, danas je ušla u svoj drugi brak, piše Depo.ba.

Novinarka Al Jazeere Balkans, koja sa Al’Dinom ima dva sina, sudbonosno ‘da’ je danas izrekla svom dugogodišnjem partneru Mahiru na gala svadbi na sarajevskim golf terenima.

foto arduana svadba

Skupocjenom vjenčanju prisustvovalo je 80-ak članova familije i najbližih prijatelja, ali i brojne ličnosti iz javnog života…

Prisutne su, između ostalih, zabavljali poznati sarajevski muzičari, Dino Šukalo, Mahir & Beat House…

arduana svadba1 arduana svadba2

Komentari

9 Comments

 1. Almir

  07/06/2015 at 10:41

  Sretno, nadamo se da će ti ovaj brak potrajati. S obzirom da nisi osramotila samo sebe nego i druge (pokrivene) žene Ipak zbog tvojih postupaka od razvoda do dopisivanja s oženjenim čovijekom (Amerikancem) svako misli da su pokrivene iste. Radije skini mahramu, pa radi šta hoćeš. Ipak na kraju nisi više s Amerikancem nego s jednim Mahirom čije se prezime ne zna. Respect! Niti se zna ko je šta je. Očito našla levata, samo da se "pika" da si se udala. Iskreno šačešće tvojim sinovima i sabur porodici s obzirom da si im ti u rodu.

 2. Irma J.

  07/06/2015 at 10:51

  Iskreno, kako bi se ti osjecao da imas partnera koji dobacuje svakoj zeni? Ionako su izjave njezinog ex muza vec snimljene i prikazivane. Ovako nekako ispada licemjerno. Ne zelim da nekoga branim, ali zasto je Arduanin grijeh veci od grijeha njezinog ex muza? Zasto se ne spominje s kim je on hodao po hotelskim sobama dok je bio na turnejama? On, dok je bio ozenjen! Ipak..ona je razvedena bila. I kao razvedena smije se pravo dopisivati pa i sa Amerikancem!

 3. Aida

  07/06/2015 at 13:26

  Wow koliko primitivizma u jednom komentaru! Ona je vec rekla da nije pokrivena iz vjerskih razloga tako da ti cijela prica pada u vodu….

 4. Dado

  08/06/2015 at 11:52

  Nisam na ničijoj strani, ali nije lijepo da od jedne žene koja je pokrivena da se broji s koliko je muškaraca bila, a sa koliko nije IPAK AKO ĆEMO ISKRENO- NIJE KRILA. SVI SMO PROČITALI KOMENTARE DOPISIVANJA. Drugo, sama je kriva na svaki komentar na svoj račun, jer je ona od svog razvoda napravila pravu farsu. Otimačinu oko srkbništva nad djecom neću ni spominjati, s obzirom da mi je van pameti što se neko bori za djecu za koju nije tu. Ipak njezina djeca imaju dadilju.
  I ja joj takodjer želim da se potrudi da makar "ljubav" s ovim muškarcem opstane. Da ne bude kasnije priče i rasprave što se neko raspravlja i što neko pokrivenoj ženi broji muškarce.

 5. Dado

  08/06/2015 at 11:55

  Ona je sama od svog razvod napravila farsu. Ona je sama servirala s koliko je muškaraca bila..pa ko koga tu blati?

 6. Dado

  08/06/2015 at 11:57

  Upravo zato što je razvedena trebala je tražiti nekog slobodnog muškarca, a ne oženjenog amerikanca. Na stranu priča što se nije sakrila…Ovako je ispala rospija pod mahramom.

 7. Dino

  09/06/2015 at 09:42

  Neke žene jednostavno nisu sposobne da zadrže muškarca sa svojim ponašanjem, kamoli jedan brak.

 8. rocky

  18/06/2015 at 03:43

  Jel ovo crnjo ,mater joj jebem kurvensku

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.