Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Magazin

Upoznajte zvanično najružnijeg psa na svijetu

27/06/2015

Quasi Modo, 10-godišnji mješanac koji je rođen s defektnom kičmom zbog koje ima grbu, pobjednik je ovogodišnjeg takmičenja na kojem se bira najružniji pas na svijetu, javlja Fox News.

Ovaj mješanac između pit bulla i holandskog ovčara i njegov vlasnik kući su odnijeli nagradu od 1.500 dolara nakon pobjede nad 25 drugih pasa u takmičenju koje slavi nesavršenosti, poručili su organizatori.

Prije nego što je postao šampion Quasi Modo je bio napušten, a onda ga je udomio veterinar s Floride.

“Moj izgled može biti malo uznemirujući za neke (događalo mi se da odrasli muškarci skaču na krovove automobila jer misle da sam hijena ili tasmanijska neman), ali jednom kad me upoznaju ja ih osvojim svojom ličnošću”, stoji u njegovoj “biografiji” na stranici takmičenja održanog u Petalumi u Kaliforniji.

Ovo je 27. godina da se takmičenje održava. Žiri sastavljen od tri suca pse ocjenjuje u nekoliko kategorija, uključujući Posebne i neobične atribute, Osobnost i Prirodna ružnoća.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.