Magazin

Usvojila četiri kćerke svoje preminule drugarice

26/07/2015

Kada je Elizabeth Diamond u avgustu 2014. dijagnostikovan rak mozga u poodmakloj fazi, zabrinula se šta će se desiti s njenom djecom ukoliko ona umre.

Njena najbolja drugarica Laura Ruffino, sa kojom se družila od 5. razreda osnovne škole, obećala joj je da će voditi računa o djevojčicama.

“Rekla mi je ‘Ako mi se išta desi, želim da se pobrineš da sa mojim djevojčicama sve bude u redu’. Odmah sam pristala na to. Kako je postajala sve slabija, možete da zamislite koliko sam se bojala za njenu djecu i to što će ostati bez majke”, izjavila je Laura.

laura1

Do toga je nažalost i došlo, a Laura je svoje obećanje i ispunila. Kada je njena najbolja drugarica preminula, usvojila je njene četiri devojčice.

“Prije 10 godina nisam mogla ni da zamislim da će mi ovako izgledati život. Ali kada dobijete ovakav izazov, morate da ga prihvatite i date sve od sebe”, rekla je Laura.

Njena porodica je učinila sve što je mogla kako bi se Elizabethine ćerke osjetile dobrodošlima. Inače, porodica Ruffino već ima dvoje djece, a čim su čuli za njihovu priču, dobri ljudi iz lokalne zajednice u Ohioju organizovali su se kako bi im pomogli koliko god mogu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.