Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Vladimir Putin ima novu curu?

natalija-i-putin

Pojedini mediji su objavili da ruski predsjednik Vladimir Putin ima novu curu. Riječ je o slavnoj bokserki Nataliji Ragozini, koja je u u sportskim krugovima poznata po nadimku “Malj”, koji je dobila jer je bila nepobjediva.

Ona se 29. avgusta pojavila s Putinom u na jednom takmičenju borilačkih vještina u Sočiju, ali to vjerovatno ne bi privuklo toliku pažnju da službeni Kremlj na svojim stranicama nije objavio fotografiju na kojoj Putin (62) i Ragozina (39) sjede nasmijani jedno pored drugog.

To je odmah svima upalo u oči jer je krajnje neobično da kabinet ruskog predsjednika objavljuje njegove službene fotografije sa ženama.

rogozina-ova

Na društvenim mrežama su se već počeli šaliti na račun ruskog predsjednika jer je njegova navodno nova djevojka visoka 188 centimetra, čak 21 centimetar viša od njega.

Posljednjih godina se govorkalo da je Putin u vezi s Alinom Kabajevom (29), nekadašnjom ruskom olimpijkom i reprezentativkom u ritmičkoj gimnastici. On navodno ima trogodišnjeg sina s njom, a nedavno mu je, kako se opet govorkalo, u tajnosti rodila i kćer.

alina kabajeva putin