Zašto nije dobro uhoditi bivšeg ili bivšu preko Facebooka

facebook

Facebook i ostale društvene mreže nam omogućuju da neprimjetno dobijemo uvid u živote ljudi koji nemaju pojma s kolikim ih interesom posmatramo.

Ako je predmet vaše “špijunaže” bivši dečko ili cura, definitivno radite krive stvari. Evo zašto je uhođenje bivšeg ili bivše preko Facebooka jako loša ideja.

Nije zdravo

Ako je veza gotova, gotova je, a tvoje uhođenje i špijuniranje neće promijeniti činjenicu da više niste zajedno. Svaki put kad ga uhodiš ili kada ju uhodiš, stavljaš sol na ranu.

Teže ćete krenuti dalje

Uzmite vrijeme za plakanje, ali nakon toga je vrijeme za oporavak od prekida. Ako cijelo vrijeme gledate šta radi bivša ili bivši, misli će vam biti zaokupljene njima i teže ćete krenuti dalje.

Mašta će vam podivljati

Svaki put kad vidite da je bio ili bila u nekom kafiću, pitat ćete se s kim je, ko je još blizu i teoretizirati o potencijalnim novim u ljubavima koje bi mu/joj se mogle upucavati. Što manje čujete o bivšim, to bolje.

Radit ćete stvari koje nikad ne bi

Vrijeme nakon prekida je vrijeme u kojem se trebate baviti sami sobom, a ne životom bivše ljubavi. Ako ih uhodite na Facebooku, na pamet će vam padati lude ideje, tipa pojavljivanje u kafiću u kojem je upravo check-inao. Bavite se nečim drugim, zdravije je.