Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog slomljenog srca smršala 35 kilograma, a sada na tome i zarađuje

marisa444345

 Marisa Hochberg, 27-godišnjakinja iz New Yorka, borila se s viškom kilograma od djetinjstva. A onda je jednoga dana odlučila stati na kraj neuspjelim pokušajima da smrša, a okidač je bilo slomljeno srce.

Naime, jedan od njenih najboljih prijatelja počeo je izlaziti s dečkom u kojega je bila zaljubljena, a umjesto da se prepusti očaju zbog izgubljene ljubavi, ali i prijateljstva, Marisa je odlučila napraviti nešto posve drugačije, i nešto što je oduvijek željela – konačno dobiti bitku s kilogramima.

marissa2

Izbacila je nezdrave namirnice, počela vježbati i nakon što je izgubila 35 kilograma, počela se i profesionalno baviti načinima održavanja poželjne linije i zdravog načina života.

“Oduvijek sam jako voljela jesti. I oduvijek sam pokušavala skinuti kilograme. Ali kad bih i uspjela donekle smršavjeti, nikada nisam uspjela održavati poželjnu težinu. Morala sam ovo napraviti kako bih mogla normalno živjeti”, kaže Marisa za Daily Mail, te dodaje:

marissa

“Nije tu stvar samo u kilogramima i izgledu, nego u toj konstantnoj borbi sa samim sobom. Koju stalno gubiš. Moraš se suočiti s time jednoga dana. Za svoje dobro. Ja sam to konačno napravila. Sad se pitam samo, što me sprečavalo sve ove godine?”.

marissa1