Magazin

Žena iz BiH osvojila milion dolara na slot mašini u Americi

31/07/2015

Radenka D., porijeklom iz Bosne i Hercegovine, osvojila je jackpot od milion dolara na slot aparatima u kasinu “Valley View Casino & Hotel”.

Radenka je redovan gost ovog kasina i igrala je uglavnom na “penny machine”. Proteklih godina je imala nekoliko jackpotova, ali nijedan nije bio ni blizu ovog. I sama priznaje da je bila iznenađena kada je vidjela iznos jackpota, te da je u prvom trenutku bila zbunjena.

“Svi su oko mene vrištali od iznenađenja”, kaže Radenka o svojim prvim dojmovima. Ona dodaje da je uložila četiri dolara, a dobitak je iznosio tačno 1.069.000 dolara. Njen najveći prethodni dobitak je bio 4.000 dolara.

Joe Navaro, predsjednik kasina, izjavio je da je izuzetno sretan zbog dobitnice, te da je prije nje bio samo jedan dobitnik čiji je jackpot iznosi milijun dolara. Tako je Radenka ušla u istoriju ovog kasina.

“Da, obožavam ove slot aparate. “Penny machine” je moja omiljena. Samo sjedim i uvijek igram na maksimalno”, kaže ona.

Radenka je na kraju izjavila da će dobitak iskoristiti za obrazovanje svog sina, te se nada da će uspjeti posjetiti i svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, prenosi CBS8.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.