Magazin

Žena sa najvećim bokovima na svijetu: Ne želim smršati, volim svoje obline

05/06/2015

U gradu u kojem svi nastoje da budu mršavi i u kojem je liposukcija rutinska procedura, jedna žena ponosna je na svoju veliku stražnjicu.

Mikel Ruffinelli iz Losa Angelesa vlasnica je najširih bokova na svijetu, sa 2,5 metara širine.

Ona tvrdi da je potpuno zdrava i da ne želi da mrša.

mikel44444

– Sviđa mi se moj oblik tijela i ne vidim razloga za dijetu jer nemam zdravstvenih problema. Volim svoje obline i svoje bokove – rekla je Mikel, koja je priznala da povremeno vježba kako bi joj struk bio uži od kukova.

Međutim, jedno od njene djece govori drugačiju priču o zdravlju svoje majke. Kćerka Destynee kaže da njen život nije lagan zbog njene kilaže.

– Vidim koliko se muči svaki dan. Ne bih željela ići njenim stopama jer je to svakodnevna borba – kazala je ona.

mikel1111111

I Mikel priznaje da se suočava s određenim preprekama svaki dan. Izazov joj je i tuširanje, jer mora oprezno ulaziti u kadu, a vrata od tuš kabine ne može zatvoriti ako se okrene na određenu stranu.

Na ulici privlači radoznale poglede ljudi, uz napomenu, da često vidi kako se ljudi došaptavaju i smiju kad je vide. Čak je i slikaju i snimaju svojim telefonima. Međutim, Mikel tvrdi da nisu sve reakcije negativne.

– Muškarci uglavnom ne vole mršave djevojke, nego one koje su građene poput “pješčanog sata”. Ženstveno je imati obline – ističe ona.

Komentari

1 Comment

  1. Edin

    05/06/2015 at 13:53

    Ovo nisu bokovi, ovo je salo!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.