Život i zdravlje

10 jasnih signala da se seksate s pogrešnom osobom

30/12/2017

Jedna od najljepših stvari pokraj ljubavi koja spaja par je seksualni odnos. Rijetko koja veza može uspjeti ako između partnera, osim poštovanja i ljubavi, ne vladaju i jaka seksualna energija te privlačnost.

Ovo je 10 signala da se seksate s pogrešnom osobom:

1. Maštate više o drugim osobama nego o njemu

Potpuno je normalno da ponekad maštate o zgodnom susjedu ili kolegi s posla…Možda takve fantazije nisu moralne, ali su normalne i ne trebaju vas brinuti osim ako provodite više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

2. Ne privlači vas dovoljno

Je li potrebno još nešto reći? Partner vas treba privlačiti u svakom mogućem pogledu – fizičkom, psihičkom i seksualnom!

3. Dobivate ružne komentare na račun svog tijela

Ako osoba s kojom ste intimne i bliske svojim ponašanjem čini da se osjećate nesigurno po pitanju fizičkom izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje od vas. Seks će biti neusporedivo bolji i strastveniji ako se osjećate samopouzdano i privlačno pokraj partnera.

4. Bojite se reći šta volite, a šta ne

Samo kad pomislite kakav će komentar dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputite neku primjedbu, odustajete i nastavljate „uživati“.

5. Jedva čekate da završi predigra i ono što slijedi poslije

Potpuno je normalno da niste uvijek raspoložene za akcije među plahtama, ali ako često niste raspoložene i umjesto da uživate, brojite sekunde i minute, ne znamo šta još radite s tim muškarcem.

6. Osjećate se čudno i tužno nakon seksa

Osim što je sjajan način da ukloni napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ako se nakon seksa osjećate iskorišteno, čudno i nezadovoljno, nema potrebe da govorimo što trebate napraviti.

7. On odbija koristiti kondom

Ne želi staviti kondom iako ste ga lijepo pitale? Obucite se i pozdravite s njim!

8. Ne odgovara vam njegov dodir

Svaki put kada pokuša dotaknuti vašu kožu, nesvjesno se izmičete kao da vas dodiruje potpuni neznanac. Ovo je nesvjesna reakcija, ali možda vam tijelo pokušava nešto reći.

9. Partner vas ne poštuje dovoljno

Bez obzira na to jeste li u vezi ili ste “prijatelji s povlasticama”, uzajamno poštovanje je OBAVEZNO!

10. Seks je uglavnom dosadan

Trebamo li još nešto dodati na ovu rečenicu?!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.