Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

5 muških navika koje žene “ohlade u trenu”

zena-muskarac

1. Sebično ponašanje. Muškarci koji žive u svojem svijetu gdje se sve vrti isključivo oko njih, jako su odbojni. Ako ne obrati pažnju na naše osjećaje i želje, nema nikakve šanse!

2. Češkanje na javnom mjestu. Intimnih dijelova, naravno. Rade to posvuda – i to ženama strašno smeta. Kad vide partnera kako to radi, od srama bi najradije propale u zemlju. Uz to, prema istraživanju, nalaze se i podrigivanje te ispuštanje vjetrova.

3. Divljanje za volanom. Muškarci koji urlaju dok voze, prigovaraju te psuju – i to uglavnom žene – jer, prema mišljenju primitivaca za volanom, žene ne znaju voziti automobil, iako se često ispostavi da je za volanom bio muškarac.

4. Svaka druga mu je psovka. To nam nikad nije bilo jasno – vjerovatno se želi pokazati, istaknuti, nešto dokazati. No ne, to definitivno ne prolazi kod nas žena.

5. Egotriper. Užasno nas iritiraju tipovi koji smatraju da su uvijek u pravu, ne žele priznati kad znaju da su pogriješili, a nema nikakve šanse da se ispričaju. Takav lik uvijek misli da je najbolji. Strašno…