Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

5 načina kako muškarci pokazuju ljubav

muskarac-zena-ljubav

Kada je u pitanju iskazivanje ljubavi, riječi “Volim te” nisu nužno jedini način. Ipak, najčešće upravo nedostatak tih riječi smatramo i nedostatkom ljubavi. Ljudi iskazuju ljubav na različite načine, a ovo su neki od najčeščih. Ukoliko još uvijek nisi čula ” Volim te”, od svog dragog ne očajavaj, jer ti je možda iskazao na jedan od sljedećih načina.

Djelima
Kada su u pitanju muškarci, oni će češće izabrati razna djela uz pomoć kojih će pokažati svu svoju naklonost i ljubav nego što će izgovoriti dvije jednostavne riječi. Učiniti nekome uslugu, brinuti se o njemu, iznenaditi ga na najljepši način je drugi način za “Volim te”.

Poklonima
Ljubav se ne kupuje, ali kada dobijete od njega poklon kojim želi da vam pokaže koliko mu je stalo, to se definitivno računa. Ono što se ne računa su pokloni koji služe da nadomjeste ljubav, ali njih ćete lako i prepoznati.

Vremenom
Ukoliko vam neko pokloni svoje vrijeme i pažnju, nemojte razmišljati zašto možda nema riječi “Volim te”, jer su one na ovaj suptilni način već rečene.

Dodirom
Pritom ne mislimo na poljubac ili seks. Ponekad je momcima dovoljno da vas zagrle ili dotaknu kako bi prenijeli sve što im je u srcu.

Riječima
I na kraju jedan od najočiglednijih načina! Brzo, djelotvorno, jasno dvije riječi “Volim te” govore sve što želimo da čujemo i ništa više od toga nije nam potrebno. Naravno, ako je izrečeno od srca!