Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

5 razloga zašto žene privlači veza sa oženjenim muškarcem

flert

Šta je to što muškarce sa prstenom na ruci čini simpatičnijim, duhovitijim, pametnijim ili jednostavno rečeno privlačnijim mnogim ženama? Ako oženjen muškarac sa tobom flertuje, piše ti poruke ili spava sa tobom, izlaže se velikom riziku da ugrozi svoj brak, a ti se radi toga možeš osjećati polaskano. To je samo jedan od šest razloga zašto su oženjeni poželjni od ovih slobodnih.

Pokazali su da su se spremni da se vežu

Jedna od uobičajnih ženskih pritužbi je da većina muškaraca sa kojima izlaze ne pokazuju želju za stabilnom vezom koja vodi prema braku, a oženjeni muškarci su već dokazali da su spremni da se vežu tako da je to već jedan plus za njih. Ali, naravno ovde postoji jedan veliki i očigledni problem. Ako je spreman suprugu prevariti da bi bio sa tobom, velika je vjerovatnost da će isto napraviti i tebi.

Djeluju zrelo

Statistički podaci pokazuju da su oženjeni muškarci bolje obrazovani, zaposleni su, odgovorni i sa stalnim izvorom prihoda od neoženjenih. Kada žene bez partnera često izlaze na sastanke sa muškarcima kojima je glavni hobi igranje video igrica i još uvijek žive sa roditeljima, onda im se oženjeni muškarci čine još privlačniji jer su njihova postignuća velika u odnosu na muškarce koji žive kao vječni studenti.

Nisu za ozbiljnu vezu

Oženjeni muškarac ti se ne može suviše približiti, što ti možda svjesno ili podsvjesno smatraš dobrom osobinom u slučaju da imaš problem sa otvaranjem. Mnoge slobodne žene privlače oženjeni muškarci zato što one nisu spremne ili ne žele ozbiljne i duge veze. Zato biraju muškarce koji su zapravo nedostupni.

Daju ti samopouzdanje

Ako oženjen muškarac sa tobom flertuje, piše ti poruke ili spava s tobom, izlaže se velikom riziku da ugrozi svoj brak, a ti se radi toga možeš osjećati polaskano.

Zbog njega se osjećaš avanturistički

Saznanje da bi samo jedan tvoj poziv mogao uništiti njegov brak ili čak i razoriti porodicu daje osjećaj moći i drame. Napetosti i dramatičnosti cijele situacije doprinosi i pitanje “hoće li on ostati u braku ili neće?”. Zato za osobe koje vole znati na čemu su, ljubavnički odnos može biti izuzetno stresan.