Život i zdravlje

5 savjeta kako da ga osvojite porukama

04/09/2016

Veoma je jednostavno da mu se uvučete pod kožu (ponovo) i podgrijete strast u vezi. Dovoljno je samo da pratite male savjete i uzmete telefon u ruke!

Budite topliji
Iako je dopisivanje o logističkim ili stvarima koje trebaju da se obave, dodajte malo topline u to. Umjesto da napišete “Kada dolaziš kući?” pošaljite “Jedva čekam da stigneš kući. Kad stižeš?”

Vratite spontanost
Sjećate se kako ste nekada, na početku veze znale da pošaljete jednostavno “Mislim na tebe“? Vratite takve poruke u igru. Jednostavno je, ali veoma efektno. Kada imate loš dan, takva poruka će vas odmah oraspoložiti.

Iznenađenjima nikad kraja
Oboje ste kod kuće? Pošaljite dragom slatku poruku iz druge sobe kad se probudite iz popodnevne dremke. Ili bolje, pošaljite seksi pozivnicu u spavaću sobu kroz fotku njegovog omiljenog dijela vašeg tela.

Razdaljina može biti zabavna
Ukoliko je jedno od vas van grada, iskoristite razdvojenost da začinite stvari. Pošaljite neke erotične poruke koje će nagovestiti šta ga čeka kad se vrati s puta.

Tehnologija nije uvijek najbolji izbor
Posljednje, ali ne i manje važno. Nemojte da dozvolite da tehnologija bude previše prisutna u vašim životima. Važno je da ostavite sve tehničke uređaje kada ste sami i naprosto uživate u prisustvu voljene osobe. U svemu treba imati mjeru. Svaka inovativnost je dobra, mijenjajte načine na koje provodite vrijeme i komunicirate i nikada nećete upasti u rutinu.

Komentari