Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Agentica za nekretnine ima skoro 40, ali i savršeno tijelo (FOTO)

13/06/2015

Njeno tijelo san je mnogih žena na svijetu, ali Laura Gordon na prvom mjestu cijeni zdravlje. Fitness je nešto u čemu uživa, a rezultati su takvi da i na pragu četrdestih izgleda savršeno.

Ako ste pomislili da je Laura neka poznata ličnost ili profesionalni sportista griješite. Laura se zapravo ne bavi sportom profesionalno, ikao biste, kada pogledate njene fotografije, sasvim sigurno pomisli. Ona je zapravo agent za nekretnine. Popularnost je stekla zahvaljujući društvenim mrežama na kojima svakog dana objavljuje fotografije svog tijela, kao i svojih treninga. Mnoštvo takvih fotografija, kao i savjeta, preporuka vezanih za ishranu objavljuje i na svom blogu ChickenTuna's koji je pokrenula je upravo iz ljubavi prema fitnessu. Laura za sebe kaže da uživa u osjećaju da je “fit i u formi”.

Ali, koliko god da danas izgleda odlično, nije oduvijek bilo tako. Po odlasku na koledž i započinjanju samostalnog života, udebljala se više od 10 kilograma. Da bi smršala odlučila je da prestane da jede noću i da jede manje.

Kad je uspjela da se reši viška kilograma, nije mnogo pažnje posvećivala vježbanju. U dvedesetim godinama, nije bilo tako teško održavati liniju, pa ni Laura nije redovno trenirala. Iako se sa povremenim prekidima i odustajanjima, fitnessom bavi gotovo 20 godina, tek kada je ušla u četvrtu deceniju života odlučila je da se ozbiljnije posveti vježbanju.

Još jedan razlog zbog kog se posvetila sportu je i činjenica da je kao dijete bila jako bolešljiva zbog čega je često bila u bolnici. Zato kaže da danas najviše na svijetu vrednuje zdravlje. Upravo zato jako vodi računa o ishrani i hrani se zdravo. Laura se nada da će njen blog inspirisati mlade djevojke u dvedesetim godinama da vježbaju, a osim korisnih savjeta kako da budu u formi, mnoštvo njenih fotografija dovoljana su inspiracija za sve one koji žene da preoblikuju svoje tijelo. Ono što je posebno impresivno su njene savršeno izvajane noge i pozadina, a evo primjera jedne vježbe kojom to postiže:

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀ Workout schedule and food list in blog? www.chickentuna.tumblr.com

A video posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Laura danas ima 37 godina, ali i mnogo mlađe od nje mogle bi da joj pozavide na izgledu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.