Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rusija

Ajna se udala u vjenčanicama vrijednim 800.000 KM, a u miraz donijela 32 kofera

ajna_1

Ajna se udala za naftnog menadžera Hajdara Šeripova (26) na raskošnoj ceremoniji u Rusiji. Po lokalnim običajima, mladoženja nije smio vidjeti mladu do kraja slavlja, alkohol je bio strogo zabranjen, a mladenka je do kraja slavlja stajala na nogama i družila se s gostima

Na svadbi Ajne Džabrailove (22), nećakinje kontroverznog čečenskog tajkuna Umara Džabrailova, bilo je čak 600 zvanica. Mlada je nosila dvije dizajnerske vjenčanice, a njihova ukupna vrijednost se procjenjuje na nešto više od 800.000 KM, prenosi Daily Mail.

Osim toga, Ajna je na svadbu donijela i 32 dizajnerska kovčega u kojima je nosila miraz. Cijena samih kofera je 550.000 KM, a vrijednost unutrašnjosti je zasad nepoznata.

Ajna se udala za naftnog menadžera Hajdara Šeripova (26) na raskošnoj ceremoniji u Rusiji. Po lokalnim običajima, mladoženja nije smio vidjeti mladu do kraja slavlja, alkohol je bio strogo zabranjen, a mladenka je do kraja slavlja stajala na nogama i družila se s gostima.

Jednu dizajersku vjenčanicu potpisuje libanonski dizajner Zuhair Murad, drugu Elie Saab, a luksuzni nakit je dopremljen iz Velike Britanije i Dubaija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hasanovna❤️ (@leylayakhieva) on