Život i zdravlje

astrologija

Ako ste naumili da se vjenčate 2020. evo vam najbolji datum

26/09/2019

Parovi koji se odluče vjenčati na taj datum imaju veće šanse od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tokom zajedničkog života i imaju sretan brak

Ako se dogodine planirate vjenčati i želite da vaš brak potraje dugo, organizirajte zimsko vjenčanje, tvrdi poznata britanska astrologinja i autorica Carolyne Faulkner.

Ona je za Daily Mail otkrila da je, s astrološkog i numerološkog stajališta, najpovoljniji datum za vjenčanje u 2020. godini 20. februara. Brojka dva u numerologiji simbolizira odlučnost i snagu, dok u astrologiji njome vlada ljubavni planet – Venera.

“20.2.2020. je datum koji nagovještava emocionalnu stabilnost, pojačanu povezanost i odgovorenost prema dogovoru, a to je i dan kada će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec biti u znaku Vodolije”, pojasnila je astrologinja koja kaže da se takva kombinacija posljednji put dogodila u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, desetljeću ljubavi, jednakosti i slobode.

“Parovi koji se odluče vjenčati na taj datum imaju veće šanse od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tokom zajedničkog života i imaju sretan brak”, smatra astrologinja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.