Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

astrologija

Ako ste naumili da se vjenčate 2020. evo vam najbolji datum

svadba1 (1)

Parovi koji se odluče vjenčati na taj datum imaju veće šanse od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tokom zajedničkog života i imaju sretan brak

Ako se dogodine planirate vjenčati i želite da vaš brak potraje dugo, organizirajte zimsko vjenčanje, tvrdi poznata britanska astrologinja i autorica Carolyne Faulkner.

Ona je za Daily Mail otkrila da je, s astrološkog i numerološkog stajališta, najpovoljniji datum za vjenčanje u 2020. godini 20. februara. Brojka dva u numerologiji simbolizira odlučnost i snagu, dok u astrologiji njome vlada ljubavni planet – Venera.

“20.2.2020. je datum koji nagovještava emocionalnu stabilnost, pojačanu povezanost i odgovorenost prema dogovoru, a to je i dan kada će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mjesec biti u znaku Vodolije”, pojasnila je astrologinja koja kaže da se takva kombinacija posljednji put dogodila u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, desetljeću ljubavi, jednakosti i slobode.

“Parovi koji se odluče vjenčati na taj datum imaju veće šanse od ostalih da s lakoćom prebrode sve prepreke na koje naiđu tokom zajedničkog života i imaju sretan brak”, smatra astrologinja.