Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ako “upecate” ovaj znak, učiniće da se osjećate kao prava kraljica

ljubav

Neki horoskopski znakovi su vrlo posvećeni svojim partnerima, dok drugi znakovi ne osjećaju potrebu da ih uzdižu u nebesa kako bi izrazili svoju ljubav. Možda im značite puno, ali neće vam uvijek udovoljavati.

Ovan

Ovan želi romantičan i ravnopravan odnos. On misli da je potrebno da se povremeno ugađa partneru i to poklonima, ali ne previše kako se veza ne bi pretvorila u materijalizam.

Bik

Bik voli da ugađa svojoj partnerki, ali njegov stil je malo drugačiji. Umjesto poklona i masaža, pokazaće svoju ljubav kroz podršku, brigu i odgovornost. S njim ćete se osjećati zaista voljenim.

Blizanci

Od njih ne bi trebalo da očekujete kraljevski tretman. Držaće vas za ruke i voljeti vas, ali konstantno ugađanje nije njegova domen. On misli da su takve stvari dosadne i posebna iznenađenja čuva samo za posebne prilike.

Rak

Rak voli da razmazi svog partnera i priuštiće mu sve što želi. On je zavistan od poljubaca i toplih riječi koje će dobiti zauzvrat. Bez obzira šta je to što želite, vaš partner Rak će tu želju sigurno ispuniti.

Lav

Lav uživa u pažnji i maženju, zato budite sigurni da će se tako odnositi i prema svojoj partnerki. Očekujte mnogo poklona i otmjenih večera. Lav zna šta treba da učini kako bi njegova partnerka bila sretna.

Djevica

Muškarac rođen u znaku Djevice neće činiti ništa posebno da bi pokazao koliko ste mu posebni, ali njihovi suptilni gestovi i promišljenost reći će sve. Vi ste za njega princeza i to ćete primijetiti dok vam otvara vrata, izvlači stolicu ili kada šalje slatke poruke u kojima govori kako misli na vas. On je vrlo sladak i drag.

Vaga

Svi znamo da vaga želi da udovolji drugim ljudima, ali on vam neće ugađati svo vrijeme samo zato što vi to tražite. Lijepo će se ophoditi prema vama, s ljubavlju, ali vas neće stavljati na postolje.

Škorpija

Muškarci rođeni u znaku Škorpije su intenzivni i vrlo strastveni. Iako biste mogli da budete njihova kraljica, najbolje je da ne očekujete ​​previše ugađanja. Nisu skloni romantičnim, maštovitim gestovima, ali će vas zato u krevetu obožavati poput kraljice. Sva njegova pažnja i pohvale događaće se za vrijeme intimnih trenutaka i tada ćete zaista moći da osjetite koliko mu značite. U drugim slučajevima će vas smatrati ravnopravnim sebi.

Strijelac

Strijelac je avanturista i voli da se zabavlja. Povremeno voli slatke poklone i izlaske. Želi da ostvari snažan odnos i u vezi ne želi se osjećati kao dadilja.

Jarac

Jarac izgleda ozbiljno, ali je zapravo jako mekan. On će vam se klanjati i poklanjati vam svu raskoš koju zaslužujete u životu. To je njegov način pokazivanja predanosti.

Vodolija

Vodoliji je važna duboka povezanost i istinska ljubav. Njemu su pokloni površna stvar. On želi da oboje uložite jednak trud u vezi i želi da budete s njim zbog toga što on jeste, a ne zbog materijalnih stvari.

Ribe

Ribe će učiniti sve da bi se njihova partnerka osjećala posebno. Oni ne škrtare kada je u pitanju romantika. S bajkovitim vizijama očekujte puno buketa, otmjenih večera i iznenadnih putovanja. Bez obzira koliko je zaposlen, muškarac Riba će uvijek biti uz vas. Jako je pažljiv. Učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi pokazao da je sposoban da vas usreći.