Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Promo

Aksa i ovog proljeća misli na vas

Marko.Fotka-0084

Kupovinom kreveca, kolica i auto-sjedalica tokom aprila mjeseca, ostvarujete CASH-BACK

Proljeće donosi radost u naše domove, a Aksa je tu da na povjerenje koje joj pružate, odgovori kvalitetnom i odgovornom brigom o najmlađima.

Djeca kroz igru podstiču maštu i sve to utiče na njihov zdrav razvoj i rast. Igračke su neizostavan dio svakog djetinjstva. Drage mame i tate, bake i deke iskoristite akciju prilikom kupovine igračaka kod nas. Ukoliko u period od 09. aprila do 07.maja posjetite Aksu i kupite dvije igračke, na jeftiniju dobijate popust od 50%. Ako se ipak odlučite za kupovinu tri igračke, iznos koji ćete platiti za najjeftiniju biće nevjerovatnih 5 pfeninga.

Sigurni smo da ćete u Aksinom bogatom asortimatnu pronaći baš ono što najmlađi najviše vole.

Aksa misli i na buduće roditelje, koji su zaokupljeni pripremama za dolazak bebe, kao i na sve one koji su skoro dobili novorođenče. Iskoristite jedinstvenu priliku koju vam pružamo! Kupovinom kreveca, kolica i auto-sjedalica tokom aprila mjeseca, ostvarujete CASH-BACK. Šta to znači za vas? Ako prilikom kupovine ove tri kategorije proizvoda potrošite 300 KM dobijate vaučer od 40 KM, za kupovinu od 500 KM, vraćaju 80 KM, a na potrošenih 800 KM dobijate 160 KM. Vaučer možete iskoristiti u predviđenom roku za kupovinu bilo kojih proizvoda u vašoj Aksi do 30.06.2021.

Nove okolnosti u kojima se svijet zatekao, nametnule su i nove izazove za sve nas. Okrenuli smo se online – kupovini i iz svojih udobnih domova možete obezbediti baš sve što vam je neophodno. Jednostavna navigacija Aksinog web shopa će vas usmjeriti ka željenim proizvodima, a bićete uvijek u toku sa svim akcijama i popustima.

Zaštitite sebe, a i druge, a sve što bebi treba nađete preko našeg Web-a.

Djeca su najljepši cvijet u našoj životnoj bašti – pružaju nam snagu, vjeru i nadu u ljepšu budućnost!

Radujemo se što smo dio vaših posebnih trenutaka.

Iskusno od prvog dana!