NISMO LOŠI

Amerikanac oduševljen apartmanom u BiH koji je platio 50 KM

amerikanac

Na TikToku je objavio i video u kojemu objašnjava koje stvari je potrebno znati prije dolaska u Bosnu i Hercegovinu te je svoj posjet ovoj zemlji ocijenio s 9.2 od 10

Američki tiktoker i influencer Christian Grossi spakovao je stvari u ruksak i krenuo na putovanje svijetom. Većinom boravi u hostelima. Trenutno se nalazi u Egiptu, a nedavno je bio i u Bosni i Hercegovini.

Opisao je kakav je smještaj tamo pronašao i po kojoj cijeni. Nije otkrio u kojem gradu je odsjeo, ali noćenje u apartmanu platio je 25 dolara (50 KM).

“11/10 za ovaj bosanski Airbnb. Ovo bi u SAD-u koštalo 125 dolara po noćenju. Mjesto je doista bilo fantastično, ugodan bijeg od života u hostelu. Koliko god volim svakodnevno upoznavati nove ljude, ponekad mi treba jedan dan da napunim baterije za druženje. Biste li odsjeli ovdje za 25 dolara?” napisao je u opisu snimke.

Detaljno je opisao što se sve nalazi u apartmanu. Uz kuhinju, za koju kaže da je “besprijekorna”, na raspolaganju za 50 KM po noćenju bili su mu još dnevni boravak, kupaonica te spavaća soba.

“Dnevni boravak izgleda tako udobno, a domaćin je ostavio i slatkiše na stolu. Ima i televizor s YouTubeom i Netflixom. Možda ćete se pitati zašto sam toliko uzbuđen zbog Netflixa i YouTubea, ali kada 100 dana putujete s ruksakom po svijetu, takve male stvari su jako bitne”, ispričao je Christian.

Oduševljen Bosnom i Hercegovinom

Kada je ušetao u kupaonicu, rekao je “ma sigurno se šalite” te ju je usporedio s uređenjem kakvo se očekuje u hotelu. Više puta naglasio je kako je sve jako čisto u smještaju. Inače, kaže da je ovaj apartman rezervisao samo kako bi se odmorio i odradio posao na laptopu, a pohvalio je i brzinu interneta u smještaju.

Na TikToku je objavio i video u kojemu objašnjava koje stvari je potrebno znati prije dolaska u Bosnu i Hercegovinu te je svoj posjet ovoj zemlji ocijenio s 9.2 od 10.