Bilo ih sramota zbog slika s vjenčanja, pa zajedno smršali 154 kilograma

noel i leisa111

Noel i Leisa Hoey iz Dublina, smršali su 154 kilograma jer ih je bilo sram njihovih fotografija s vjenčanja. Ukupno su imali 327 kilograma. U kinu ili u avionu nisu mogli sjediti jedno pored drugoga i krevet su slomili četiri puta.

Noel (35) je smršao 100 kilograma, a Leisa (33) 54 kilograma.

noel i leisa2222

– Kada sam vidjela fotografije s vjenčanja, bilo me sram i bila sam jako razočarana – kaže Leisa. Par se upoznao 2003. godine. Oduvijek su bili ovisnici o brzoj hrani. Par ima djecu staru 11 i osam godina te blizance stare dvije godine. Leisa je trebala ići na operaciju podvezivanja želuca, ali je to odgođeno jer je saznala da je trudna s blizancima.

– Spavali smo na podu i madracima jer smo stalno lomili krevete.

noel i leisa33344

Noel je 2013. zaprosio Leisu.

– Biranje vjenčanice nije bilo nimalo lijepo i ugodno. Zbog svoje težine mogla sam ju nabaviti samo u jednoj trgovini koja ju je napravila baš za mene. Nisam htjela da mi se vidi koža. Imala sam i dugačak veo da mi se što manje vide ruke – kaže Leisa. Nisu otišli na medeni mjesec jer su se bojali da će svaki morati kupiti dva sjedišta u avionu. Pridružili su se grupi Slimming World i krenuli na dijetu. Sada su zadovoljni.

– Izgledamo ljepše, slobodniji smo – kažu supružnici, piše Daily Mail.