Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Blagajnica gestom uljepšala dan majci dječaka s autizmom

hank11111

Alisen Booth nedavno je sa svojim sinovima posjetila jedan supermarket, a ono što joj se dogodilo na blagajni toliko ju je dirnulo da je odlučila svoju priču s fotografijama poslati na Facebook stranicu Love What Matters.

Alisen i njena dva sina, od kojih stariji Hank boluje od autizma, bili su u uobičajenoj kupovini namirnica i sve je teklo prilično bezazleno, sve dok nisu stigli do blagajne.
Hank je imao dosta loš dan, prepričala je mama, te je u jednom trenutku postao jako nemiran.

No, ono što je napravila blagajnica kako bi ga smirila toliko je oduševilo Alisen da je naposljetku i zaplakala. Blagajnica je Hanku dopustila da sam skenira svaki pojedini proizvod i upravo je to ono što ga je uspjelo smiriti.

hank

Njenu priču na Facebooku je dosad lajkalo gotovo 20.000 ljudi.

“Danas sam bila u trgovini Trader Joe’s. Hank se nije ponašao baš najbolje. Bilo mi je dosta neugodno. No, blagajnica je to primijetila. Zatim je dopustila Hanku da sam skenira i stavi u vrećicu svaki od proizvoda koje smo uzeli. Dala mu je i hrpu šarenih naljepnica.
No ono što je još važnije, dala mu je svoje vrijeme i nije ju bilo briga što boluje od autizma. Kad smo se vratili u auto, počela sam plakati. Niko nikada nije napravio nešto toliko divno i dragocjeno za moju porodicu, pogotovo kad smo u javnosti i kad je Hank s nama.
Promijenila nam je i uljepšala raspoloženje, pa i cijeli dan. Zauvijek sam joj zahvalna, a riječi nisu dovoljne da opišem koliko”, napisala je Alisen.