Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosnalijek i ove godine nagrađuje na Sarajevo Film Festivalu

Porodični dan u Bosnalijeku

Ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala Bosnalijek u ponedjeljak, 15. avgusta, od 20 sati, u Ljetnom kinu Metalac, za gledaoce filma Julieta organizuje vrijednu nagradnu igru.
Ovom prilikom, na ulazu u Ljetno kino svim posjetiocima će biti uručen nagradni kupon sa pravilima igre, koji će učesnici na kraju projekcije filma ubaciti u nagradnu kutiju.

Pet najsretnijih dobitnika će biti izvučeni u utorak, 16. avgusta, na festivalskom doručku, čiji će domaćin biti kompanija Bosnalijek.

Imena sretnih dobitnika bit će objavljena na Bosnalijekovoj web stranici www.bosnalijek.ba.

Najsretniji gledaoci filma Juliete će osvojiti po Bosnalijekov paket dodataka prehrani, koji sadrži Royal REVITA Jelly, Altioks i Pangest. Također, Bosnalijek najsretnijim učesnicima nagradne igre će darovati i:

1. Jedan internistički pregled u Kardio centru Sarajevo,

2. Dva tretmana u ordinaciji Anti age Centar Sarajevo, te

3. Dva kupona za ispitivanje starosti krvnih sudova u JU Apotekama Sarajevo.

Svim učesnicima Bosnalijekove nagradne igre želimo puno sreće!

Novo iz Bosnalijeka

Kako biste na najjednostavniji način poboljšali varenje “teške” hrane, ove godine bogati proizvodni asortiman Bosnalijeka dopunjen je sa još jednim proizvodom iz linije dodataka prehrani, proizvodom Pangest.

U sklopu sponzorskih aktivnosti, Bosnalijek će ove godine na Sarajevo Film Festivalu predstaviti svoj najnoviji proizvod iz linije dodataka prehrani.

Da hrana ne pada teško uzmite Pangest!