Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Café Brazil poklon paketima nagradila najkreativnije fanove

“Café Brazil i prirodna ljepota, ne uživati u tome bila bi grehota”

cafe-brazil2234

Café Brazil je putem Facebook stranice “Pozitivna Bosna i Hercegovina” koja promovira turizam i ljepote Bosne i Hercegovine odlučila pokloniti pet poklon paketa za pet posjetilaca koji ostave najkreativnije komentare na temu “Kako bi vi spojili odmor i Café Brazil”

Café Brazil redovno nagrađuje i vrijednim poklon paketima obraduje ljubitelje ovog uistinu člarobnog napitka.
U toplim ljetnim danima, mnogi svoj dragocjeni trenutak odmora žele provesti uz šoljicu kafe, a kako iz kompanije Eurovip kažu da je samo jedna prava, onda je upravo Café Brazil idealan način da u toku ljeta na odmoru pored mora, jezera ili rijeke dodatno obogatite svoj odmor.

Stoga je Café Brazil putem Facebook stranice “Pozitivna Bosna i Hercegovina” koja promovira turizam i ljepote Bosne i Hercegovine odlučila pokloniti pet poklon paketa za pet posjetilaca koji ostave najkreativnije komentare na temu “Kako bi vi spojili odmor i Café Brazil”?

Od velikog broja komentara oduševljenih ljubitelja Café Brazil, nije bilo lako izabrati pet najkreativnijih, ali ipak nijanse su odlučile, stoga ćemo u nastavku objaviti imena dobitnika poklon paketa kompanije Eurovip kao i njihove komentare koji će mnoge sigurno oduševiti.

I ovaj put poklon paketi kompanije Eurovip otišli su na prave adrese, a svakako da će vam nakon što pročitate ove uistinu zanimljive komentare, porasti potreba za jednom šoljicom kvalitetne kafe, kakva je upravo Café Brazil.

Anita Mehičić

Da imam čarobnu moć do Brazila bih voljela poć’. Ta destinacija me jako privlači ali finansijska situacija mi put ka njoj zamrači. Zato ,Brazil kafu napravim i oči na trenutak zatvorim. U toj aromi uživam i na željenu destinaciju, u mislima se teleportiram. Brazil kafa se uz odmor lako spaja ,relaksirajuća je, ona srca sva osvaja. A ovog ljeta u planinu je nosim jer s njom spokoj sebi donosim. Pored planinskog potoka ona će se piti , pa na takvom odmoru bi svako želio biti. Brazil kafa i prirodna ljepota, ne uživati u tome bila bi grehota. Zato, ove godine , ona će mi pratilac na odmoru biti, zbog toga uzbuđenje ne mogu skriti. Volim taj miris, tu aromu koja mi dan popravi, ona je ta koja ima čarobnu moć i mene u oduševljenju ostavi. Brazil kafa, svježi zrak s planine, pa to su momenti od kojih srce zaigra od miline. Cvrkut ptica, miris poljskog cvijeća, u tim sitnicama se krije moja sreća.

Mira Vukota Vokić

Nosim u Neum Brazil kafu i kuvalo obavezno i pijem ujutro čim se probudim sa mužem, a vama hvala što mislite na nas i što nas nagrađujete ovako divnim poklonima, dajete nam svašta na dar da obradujemo se nečem bar, a vama evo petica čista petica čista obradujete nas sa čuda trista.

Zahid Korlatović

Najljepše mi jutro svane, kada vidim Brazil kraj mene. Kad se avlijom miris širi, kad moja Brazil zamiri. Svi prolaznici pitaju često, šta to miriše ovako mjesto. Brazil je jedna jedina u cijelom svijetu, bolje miriše nego cvijet u cvijetu.

Sanela Ibrahimbegović

Odmor negdje na moru, rano ustajanje i kafica u zoru, nema kombinacije bolje, uz Brazil kafu uvijek ima volje. Mir i tišina pod palmom bajnom, lagano uživam u okusu sjajnom. Jer, Brazil je vjerni pratilac moj, divno je sanjariti u morskoj bajci toj.

Haris Kadrić

Dajem vam na znanje, da od Brazil kafe imam bezbrizne dane. Uz tu kafu uvijek radostan dan započnem i sve obaveze u roku otpočnem. Ali kada na odmor krenem bez Brazil kafe ne mogu ništa da pokrenem. Rano jutro, Brazil kafa ova priča baš je prava. Jedinstven okus ona ima i baš u svemu nama štima. Kafa bez premca, tu dileme nema, ostavlja nas bez daha i bez ijednog u dzepu, feninga. Za nju uvijek odvojiti se para mora, jer bez nje ništa nije onako kako biti treba i nisu to te ljepote odmora. Uz nju uživam, u svakom trenutku, prava je ona za svaku žurku. Uvijek solja više se traži, ona ima posebne i carobne draži. Kupujmo i pijmo Brazil kafu jer njen kvalitet uvijek je prvi i najdraži.


Kompanija EUROVIP doo Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u BiH čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.
U proteklih 27 godina,usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kafe u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, kompanija danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.