Život i zdravlje

Uz pjesmu Enter Sandman

Brazilka na koncertu Metallice rodila sina

10/05/2022

Uz nju je ondje bio i suprug Jaime Figuiero koji je, čim su počeli trudovi, pozvao hitnu pomoć, no zbog uznapredovalih kontrakcija bilo je prekasno za prijevoz u bolnicu

Brazilka Joice Figueiró trudove je dobila za vrijeme koncerta Metallice na stadionu Couto Pereira u brazilskoj Curitibi u subotu navečer.

Pojedinosti o neuobičajenom mjestu rođenja svojega sinčića podijelila je na Instagramu, a zatim je i bend podijelio vijest na svome Instagramu s 8.2 miliona pratitelja, piše Sky News, prenosi Hina.

Joice je ulaznice za koncert kupila prije tri godine, no zbog pandemije koronavirusa koncert je nekoliko puta odgađan. Na koncert je stigla u 39. sedmici trudnoće.

Uz nju je ondje bio i suprug Jaime Figuiero koji je, čim su počeli trudovi, pozvao hitnu pomoć, no zbog uznapredovalih kontrakcija bilo je prekasno za prijevoz u bolnicu.

Sretna majka na Instagram profilu je napisala da je njen sin rođen dok su članovi Metallice izvodili pjesmu Enter Sandman te je dodala da je bila osobito emotivna jer je riječ o omiljenoj pjesmi njenog oca.

U šali je napisala i da će sina nazvati James Ulrich po gitaristi Jamesu Hetfieldu i bubnjaru Larsu Ulrichu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.