Život i zdravlje

Britanci u reklami za Hrvatsku pozivaju bogataše da posjete Mostar

15/11/2017

Jeste li znali da je Mostar u Hrvatskoj? Mi nismo, a očito to ne zna niti britanski portal koji je u svojem videu zamijenio fotografiju Dubrovnika s onom slavnog mosta u Bosni i Hercegovini.

Alux, britanska internetska stranica i putnička agencija namijenjena bogatašima, na popis destinacija koje moraju posjetiti svi zaljubljenici u luksuz stavila je i Hrvatsku.

Najznačajnije prirodne ljepote, historijske ličnosti i top-odredišta predstavila je videom pod nazivom “15 stvari koje niste znali o Hrvatskoj“, piše Dnevnik.hr.

U petnaestak minuta snimljenog materijala i fotografija koje prikazuju najbolje od najboljeg, stručnjaci za putovanja nisu pokazali zavidno znanje geografije; naprotiv, prosuli su i svoje bisere.

Govoreći o srednjovjekovnom Dubrovniku smještenom u Dalmaciji prikazali su slavnu vizuru Mostara te nastavili priču o Hrvatskoj kao destinaciji koju su prepoznali filmaši i ondje snimali scene za Igru prijestolja, Robin Hooda i Zvjezdane ratove.

Prema Britancima Pula je također nezaobilazno odredište zbog svoje Arene, oko koje se omotala najduža kravata i tako je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Pohvalili su njezinu ljepotu i naglasili kako je iznimno očuvana, bolje i od amfiteatra u Rim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.