Čarobna formula: Do blještavih zubi za pet minuta (VIDEO)

zubi

Farah Dhukai, poznata blogerica koju na YouTubeu prati gotovo milion ljudi, ponudila je prije nekoliko dana rješenje kako do savršeno bijelih zubi unutar samo par minuta.

Vjerovali joj na riječ ili ne, čarobnu je pastu lako izraditi kod kuće, a sve što trebate učiniti jest pomiješati malo kurkume s kokosovim uljem!

Dhukai tvrdi da kombinacija nema konkurenciju, odnosno da je nakon četkanja mješavinu dovoljno ostaviti u ustima pet minuta i potom zube oprati klasičnom pastom.

Premda je kurkuma poznate po tome što ostavlja za sobom žutu boju, Dhukai uvjerava da vaši zubi od biljke neće još dodatno požutjeti te navodi da ćete svojoj usnoj šupljini napraviti golemu uslugu.

I zaista, kurkumin je poznat po vrlo moćnim antioksidativnim, protuupalnim i antibakterijskim svojstvima, dok je po ljekovitom djelovanju također poznato i kokosovo ulje.

Ono će pomoći da očistite zube, riješite se lošeg zadaha, ali će ujedno napasti i plak. Mnogi su u komentarima na YouTubeu naveli da su ostali ugodno iznenađeni dobivenim rezultatima.

Ali, upozoravaju ti ljudi, umivaonik je potrebno odmah isprati kako se ne bi uhvatile mrlje, a i cijeli je proces pametno odrađivati u staroj odjeći kako vam kurkuma ne bi upropastila nešto što svakodnevno nosite.